Friday, December 16, 2011

KeBoSaNAn....LaSt2 BlOg PuN SiaP Di UpDate

hey friends...hari nia ak balik lamabat cikit taw...coz teman my mum wat kerje....hihihi....sambil tgu die wat kerja aku updated jer la blog ak nie........hr nie lega cikit ak....hihihi....sebab ak x payah nak orientasi.....ak da minx kebenaran da...hihi....b4 nie bukan men berdebar2 hati ak....sebab mne la taw x dapat tangguh pengajian aku....

tapi hr selasa nie ak kne pergi ipoh gak la...hihhi...kne daftar tuk masok poli balik.....adoi...letihnya....b4 nie bukan men xsabar nak tunggu masok poli....ble da dekat mula la malas la per la......hr nie ak gembira cikit sebaba da dapat jawapan......x sabar la nak sambung tp yang paling malas nak pergi ketika orentasi......memang ak amals cikit....tpi... pe nak wat..kne la ikot......

jap lagi ak kne balik kg....wan ak tinggal sorang2.....kecian die....sedih die kalo kami x balik....biasa la...da hidup sorang2 nie kan...mesti la sedih.....wat masa ni ak ulang alik dri Jelebu ke Putrajaya...penat..memang la penat tapi nak wat cm ner.......x per la....23hb nie pun kenduri 40 hari genap atok pergi mengadap ilahi....so....semua balik nak wat kenduri tue semua......wah....best la dapat kumpul lagi..kalo x tyme raya jer......ak pun seronok la dapat jumpa dorang...kalo x 23 tue ak masih kat ipoh lagi.....mesti x best kalo xdapat join sama......

k la geng....nie jer ak nak cite....sebenarnya x ad ape pun....saja2 nak cite2,,,,hihihi......



Post a Comment