Tuesday, April 19, 2016

Langkawi..... Aku Datang ( Part !)


Welcome to Pulau Langkawi.....

Wa...cam keje perlancongan pulak rasa... The fav place yang kalo bole aku ni nak pg tiap2 bulan... serius dalam banyak2 tempat ni la fav place...kalo orang lain cakap nk p Korea la... Japan la... or negara orang lain tapi ak rasa ak x berapa nk minat g negara orang...sedangkan dalam Malaysia banyak lagi tempat yang ak x pergi lagi...huhuhu



De' Baron Resot, Langkawi

Sebenarnya 1st tyme pon duduk kat hotel ni...selalunya pergi kat area Pantai Chenang but tetiba pulak tyme tu hotel penuh...so ak terpaksa la book cni.... 1st ecpection dari luaran hotel ni cam x best je.... but ble masok best gler kot... bilik ok...pemandangan yang cantik...

Jom tengok environment kat sekitar hotel ni....


Ceh...ceh...ceh....feefiling lak cam honeymoon..huhu....cam artis la konon ni..haha...
My mum & dad otw nak jalan sekitar kawasan hotel







 Pemandangan disekitar kawasan Swimming Pool... bagi yang ada anak2 boleh la spend tyme dengan dorang pasti anak2 happy




Pemandangan penuh kawasan riadah De' Baron Resort



Ha..Jom jalan sekitar tepi laut pulak....Dari jauh cam nampak menarik kan.....
JOm
TaaaaRaaaaa.... Cantik kan...?? kan da habaq kat hampa td


Bagi korang2 yang suka tengok laut disediakan juga kawasan istirehat terutamanya bagi mereka2 yang sedang honeymoon...ceh...ceh...best gler bole lepak cam ni menikmati pemandangan yang menaik...


Tapi bagi korang2 yang membawa anak2 make sure la korang pantau anak2 korang supaya tidak panjat2. Al maklumlah kan budak2 ni bukan kalau kat kawasan cam ni......


Ha..nampak x..???ni la salah satu contohnya...pantang tengok camera I mesti nak amik gamba...huhu....
Amacam...cantik x....???


Amboi..amboi....candix lagi ye...


See...cantik kan... Laut yang membuat hati sentiasa tenang.... Indahnya ciptaan Ilahi.... Bersyukur sangat kita yang bole melihat betapa indahnya Ciptaan Tuhan


Ok la.. Sekian saja buat kali ini...tgu sambungannya yeeeerrrrr.....


Post a Comment