Sunday, January 29, 2012

JaLaN-JaLan CuCi Mata

 hai geng.....
hr nie bru dapat nak update blog...
kemarin 1st tyme ar ak x balik selama sebulan ak kat cni...
nak menangis ak rasanya...
adoi....rindu gler2 kat uma....
so...mbe aku Shud ajak tengok Sumpahan Kum Kum



beratur2....tiket paling awal kul 5.00 petang tyme kami pergi....
ad jugak yang pukul 6.50...
dengan kelaparannya dr pagi x makan last2 kami amik tiket kul 6.50 petang...
punyalah ramai orang...



sementara menunggu 6.50 petang...kami pun apa lagi...
pergii la melantak...sebab da kelaparan sangat....
pergi2 food court pun bukan main lak ai...penuh semacam.....
harapan nak makan k.teow goreng basah pun musnah la...hihihi
last2 kami sume amik makanan yang x ramai orang n xpayah nak tggu lama2....


then,tyme to usha2 barang la....mcam2 kedai kami masok....
nie la benda yang ak beli semperna nama ak dan die....
wa....gelang tangan nie ak pakai tyme tue jugak taw.....
aku suka sangat.....ak belom tunjukkan pada si dia lagi taw...hihihi

tempat seterusnya kami tuju  kawasan gamer yang budak2 main tue....
kelakar gler.....ntah pape ntah......
menipu jer permainan tue......menghabiskan token aku jer....
nie la tempat yang kitorang pergi.....


ni kawan2 ak yang join...tgk la....bukan men lagi
nie bukan nak beli beg nie.....nak snap gambar jer padahal...hihihi....
pape pun best kua dengan downg..
yang baju hijau tue kak mira.....n yang tudung htam tue murnie


ha nie lak dkat wayang....
tgk la gmbar tue bukan men ramai lagi orang beli pop corn n air.....
beratur panjang taw.....nie yang tudung hijau nie la shud...
die yang beria-ria nak tgk sumpahan kum kum tue......




 sementara menunggu nak masok kami pun apa lagi candix2 la gmbar....
fuh seronok gler la kuar dengan doranng....
kalo ramai lagi confirm seronok habis
Love u Friends....










Post a Comment