Monday, January 30, 2012

GrAnD LExiS P.DiCkSoN




WELCOME TO GRAND LEXIS PORT DICKSON


hai guys...
hr nie ak updated blog dengan cite pasal 'honeymoon' di Grand Lexis Port Dickson
Grand Lexis Port Dickson  terletaknya di N.sembilan....
syoookkkk wo.....kalo lkorang pegi konfom korng x nak balik.....
lagi2 kalo yang bru kawin tu......
nak taw pe yang seronok sangat....jom terjah.....


 ha...nie la yang ak cakap tue.....fuh best gler taw.....
ni merupakan foto dari appartment yang ak ambil....
kang korang lihat nie adalaha chalet di mane tmpat yang ak bakal tido nanti...
amacam....seronok kan,....


bagi ak memang la seronok....
ak suka sangat tengok laut......ble ak ad masalah tempat macam nie la yang ak 
akan pergi.....nampak x yang jauh tue.....
alamak teringin gler nak pergi kat pulau tue....
mesti seronok.....


 punya la nak bergambar dengan laut....
tengok la....hihihi......
x per la.....da gambar dengan laut pun jadi la kan..


ni la pemandangan dari apartment yang ak masok....cantik kan.....
hihih.......biliknya besar....
macam anak raja pulak....hihi.....

nie la pemandangan dalam chalet yang ak duduk.....
nie ad lah tempat mandi....
ad jer shower kalo nak mandi....bagi yang suka mandi dalam tab tue....hihihi.....nie la tempatnya


jangan hairan la gambar yang ak amik nie......
nie adlah cermin lut sinar yang boleh nampak laut taw....
korang ad..???
mula2 ak masok pun takut gler....
bukan per....takut jgak la kot jatuh dalam laut nt....



korang sume fokus jer pada katil tue....nampak x..???
syok kan...yang atas kerusi tue abaikan....
korang wat x nampak jer k....hihih


katil bayi pun disediakan....tapi kalo blum ad bayi cm ner erk..???
pk2 kan lah....haha....


nie tempat untuk isterihat....


ni ye la pemandangan dari ruang koridor.....
tenang jer kan.....best gelr taw.....
malam2 tido bunyi ombak.......
ahhhh......rindu la....macam nak pegi lagi nie.......


sedapkan makanna nie...
sumpah makanan kat cni memang best sangat2.....macam2 ad...
tp nie jer yang menarik minat ak....hihi

Post a Comment