Monday, March 12, 2012

HaNg Out WitH 'GeNg MaKan' Part 1


 Hai fwen...awah da lama ak x updated blog nie...rindu gler rasanya....
maklum la bz dengan study lagi..tinggal berapa minggu jer lagi ni nak final....oh tidak....
btw ak bukan nak cite psal study....ak updated pasal team geng makan ak...hahha....korang nak knl ker spa dowang........
ha nie la downg....geng2 makan yang paling ak sayang....dalam banyak2 kami sorang je la laki
sporting gler....yang kiri ajib, tengah cidah n yang kanan farhana...

KFC tyme....tyme ni turn ajib yang blanja....

tg tue sempat lagi farhana n cidah bergambar...yang si ajib nie x taw la pulak knp tesengih2....hahahha
tyme si ajib menyakat farhana ...tyme ni farhana nak pilih menu...biasa la orang blanja kan kne la order yang mahal2....
 ni menu yang dipilih oleh farhana n cidah... SNAKE PLATE....
si ajib nie pulak siap tunjuk la pakai BB...
farhana pulak bukan main lagi ha......straw sampai nak 2.....hihi...setiap kali pg makan straw die wajib ad 2 taw....kalo x mne puas die nak minum.....

cidah pun nak bergambar jugak....wah...sedapnya sedapnya snack plate tue...aaarrrgggghhhhh...LAPO...LAPO.......
nie la ak.....dorang sume makan ayam..ak jer yang makan ZINGER BURGER.....sedapnya....korang nak x....hihihi......
nie pulak menu ajib CHIKEN RICE...die nie memang...mesti nak makan nasi.....tyme nie memang die lapo pun...hihi......tgk la die makan tue x pandang orang pun.....
gamabr nie di tangkap oleh farhana.....sweet x..???tapi jangan la pulak korang salah sangka.....kami sume kawan baik.....bak kata farhana "BERKAWAN BIAR IKHLAS".....
farhana nie memang x ley nampak kamera....mentang2 comey.....mula la peace sne peace cini.....hahah....tgk cm cidah yang penting makanan masok mulut....
wah....sepat pulak kami posing yer..hahaha....rindunya kenangan nie......
nie tyme nak balik....wah dr petang kitorang pegi malam bru balik....hihih.....
k la guys...kita jumpa lagi al-kisah geng makan part yang seterusnya plak okkkk......
TUNGGU.......



Post a Comment